Новости мира

Переваги міжнародних автомобільних перевезень-1

Міжнародні автомобільні перевезення вважаються швидким і зручним способом транспортування вантажів. Автомобільним видом транспорту можна перевозити швидкопсувні товари, негабаритні і небезпечні вантажі. Але при цьому обов’язково дотримуються вимоги до перевезення, обмеження і супутні умови. Пропозиція ціни на міжнародні вантажоперевезення можна дізнатися на офіційному сайті компанії ПП «Транс-Атлас».

Переваги автомобільних перевезень

Автоперевезення виділяються серед інших варіантів вантажоперевезень можливістю доставки «від дверей до дверей». Якщо вибір пункту призначення для морського, повітряного і залізничного видів транспорту обмежений аеропортами, залізничними станціями і морськими портами, то автомобільний транспорт дозволяє доставити товар прямо на склад.

Але це не єдина перевага:

  • Вигідна вартість. Додаткові витрати виключені. Як правило, автоперевезення – оптимальний варіант за вартістю і термінами доставки.
  • Універсальність. Автомобільним транспортом можна доставити практично будь-який вантаж. Наприклад, швидкопсувний товар перевозять в рефрижераторах, що забезпечують підтримку необхідного температурного режиму, вологості і вентиляції.
  • Отримавши дозвіл і затвердивши маршрут, перевозять негабаритні, великовагові і небезпечні вантажі.
  • Мобільність. Для кожного випадку підбирається оптимальний маршрут. При необхідності він може бути скоректований, можуть бути прокладені нові маршрути.
  • Оперативність. Як правило, терміни доставки дотримуються, так як перевезення передують ретельна підготовка і розрахунки.
  • Контроль доставки. Переміщення транспортного засобу контролюється на всьому протязі маршруту.

«Транс-Атлас» організовує міжнародне перевезення Вашого вантажу автомобільним транспортом.

Компанія здійснює міжнародні автомобільні перевезення та надає спектр супутніх послуг: Підбір транспорту, складання маршруту, страховку, оформлення документації, митне оформлення. На власних складах може бути виконане електронне маркування товарів. Ми візьмемо на себе вирішення будь-яких питань, пов’язаних з імпортом або експортом товарів.