Invitațiile tale de nuntă sunt primul răsfăț pe care îl oferi invitaților tăi. Prin crearea cu dragoste de invitatii de nunta, nu doar oferiți informații importante prietenilor și familiei, dar oferiți și o inițială o idee despre stilul și detaliile nunții tale. Dar chiar dacă invitațiile tale sunt super creative și ieșite din obișnuit — cum ar fi mușcături de sunet sau piese de puzzle — există anumite etichete pe care trebuie să le urmezi pentru a nu-ți supăra oaspeții.

În mod tradițional, invitațiile sunt trimise cu aproximativ 8-10 săptămâni înainte de nuntă, oferindu-le oaspeților timp suficient pentru a-și rezolva programul și pentru a aranja o excursie dacă vin din afara orașului. Dacă plănuiești o nuntă în străinătate, ar trebui să le mai acordi invitaților tăi câteva săptămâni pentru a se pregăti, în funcție de destinație, astfel încât aceștia să își poată rezerva zboruri ieftine sau bilete de tren, de exemplu. Majoritatea cuplurilor anunță nunta cu șase până la opt luni pentru a anticipa rezervările de vacanță și pentru a obține o estimare aproximativă a numărului de persoane care vor fi acolo.

Puteți adăuga deja un link către site-ul nunții dvs. la cărțile de dorințe. Pur și simplu numiți domeniul este suficient.

Dacă nu ați trimis cărți poștale cu date, puteți atașa o mică inserție separată la invitația de nuntă cu un link către site-ul dvs. și anunțați invitații că pot găsi mai multe informații online. Acesta nu este cu siguranță locul în corpul invitației tale.

Desigur, nu puteți trimite invitații prin poștă deloc, ci doar folosiți site-ul. Pentru a vă asigura că anunțul dvs. nu se pierde în firul de mesaje Whatsapp și în căsuța de e-mail, puteți, de exemplu, să creați o grafică atrăgătoare care să arate adresa paginii dvs. de pornire.

Cum să informezi oaspeții despre codul vestimentar?
Cel mai simplu mod este să includeți un link către codul vestimentar pe invitația sau pe cardul de informații. „Se cere ținută de seară”, „cravată neagră” sau „ocazional” sunt termeni cu care aproape toată lumea este acum familiarizată – sau cel puțin oricine poate căuta pe google. În plus, stilul invitației tale se va asigura că invitații tăi își vor face o idee despre natura nunții tale. Hârtia fină lucrată manual, cu caligrafie și text lustruit indică o ocazie formală, în timp ce fonturile jucăușe, formele jucăușe și imaginile distractive promit o întâlnire informală.